Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2014 17:04 - Стъпка 1
Автор: whitedove Категория: Тя и той   
Прочетен: 510 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.11.2014 12:31


Денят е дъждовен, мъглив, но когато си у дома на топло това само допълва усещането за уют и спокойствие. Не мога да си събера мислите и поради тази причина смених и темата на днешния пост, от първоначалната идея да продължа разказа за един от най- прекрасните мигове в живота, реших да Ви въведа в първите стъпки при организирането на точно този миг, когато той вече е факт!
Който и да си ти, Иван, Стоян и т . н , която и да е тя, Мария, Теодора, общо взето все хубави български имена, по - важното е, че Вие се чувствате избранници на своята съдба и следват велики приготовления за организацията на царсия пир и веселба. Разбира се, това е за всички привърженици на брака като институция, за всички, които са мечтали за този ден. За всички останали, обичайте се, това все пак е въпрос както на желание и любов, така и на доста средства. Да Ви уверя предварително, понеже така смятам, че у никой няма да останат погрешни впечатления, макар и да звучи клиширано, бракът не променя нищо, любовта Ви може да стане по- силна само, ако я подхранвате, а от свов страна самият докумен далеч не Ви гарантира последното.
Това беше леко отклонение, може и да не го четете. Нека се размечтаем, сега ни е паднало...
Рокли, костюми, цветове, музика, танци....кои ще са почетните гости, балони, цветя... Само момент, най- добре си поеми дълбоко въздух, така няма да стане!
Дата имаме ли, нямаме ли?! Имаме, добре. Слънце ли ще ни осветява( изпотява:)))) или сняг ще ни вали( затрупа:)))) , а може би някъде посредата... Кой знае с това лудо време?!?!?! Спокойнооо.... Форсмажорни обстоятелства, нямаш власт там... ти си сложи един голям "аксесоар "под формата на усмивка и не му мисли много..много! За това по - късно!
Предимно дамите са тези, които като отмине първоначалното вълнение започват да се ровят във Великото нещо наречено интернет. Това пространство, което направи Светът малък, а досега до информация с минимални усилия.
И така започва хаотично търсене в Бай ви Брадър Gooogle.... рокля ли, костюм ли, ресторант ли..... това ли, онова ли... Е за един ден няма да стане.
Мили дами първо си купете красив бележник, в който не само, че ще записвате всичко по самата организация, но и ще Ви остане скъп спомен, повярвайте ми. 
Вече имаме бележник, но е рано за записки, освен ако не искате да си нарисувате някое сърчице или каквото и да било, може:))))
Колко време имаме.... Месец, два, три....за по- голямо удобство ще пробваме с няколко варианта, но стъпките се припокриват само интензитета им на изпълнение ще бъде различен, но тук , както и на всякъде си има изключения и много определящи фактори. 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: whitedove
Категория: Тя и той
Прочетен: 9897
Постинги: 6
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031